Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Információs nap Kanadáról | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Információs nap Kanadáról

Szerző: BM | 2017. április 27.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. április 26-án Információs nap Kanadáról címmel rendezett üzleti szemináriumot az MKIK székhelyén.

 

Az esemény a Kanada iránt érdeklődő vállalkozások, valamint a júniusban Torontóba kiutazó üzleti delegáció tagjai számára nyújtott tájékoztatást a kanadai gazdasági és üzleti környezetről, a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról, illetve az együttműködési lehetőségekről.

A rendezvényen Tényiné Stark Mária nemzetközi igazgató mondott köszöntőt. A magyar-kanadai gazdasági kapcsolatok alakulásáról és az együttműködési lehetőségekről Sándorfi Eszter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Észak-Amerikai Főosztályának vezetője tartott előadást. Martin Barratt, a Kanadai Nagykövetség kereskedelmi főtanácsosa Kanada gazdaságát és az aktuális fejlesztési trendeket mutatta be. A CETA-ról és a kétoldalú kereskedelem új lehetőségeiről Lédig Zoltán, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kereskedelempolitikai főosztályvezetője nyújtott részletes tájékoztatást. A Magyar Nemzeti Kereskedőház exportpiaci tapasztalatairól - Kanada viszonylatában - Pataki Nóra, értékesítési projektigazgató számolt be. A kanadai piacon szerzett üzleti tapasztalatait Tóth István, a Lampyon Kft. és Bárány László, a Master Good Kft. vezetője osztotta meg. Michael Carlson, a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara elnökségi tagja a kanadai üzleti környezetet mutatta be.