Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Meghívó: Fókuszban Latin-Amerika: Chile | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Meghívó: Fókuszban Latin-Amerika: Chile

Szerző: Pálmay Flóra | 2017. május 18.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. június 14-én Fókuszban Latin-Amerika: Chile címmel rendezvényt szervez a kamarában.

 

Az esemény a Chile iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a chilei gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Az importról és befektetési kérdésekről a varsói Chilei Kereskedelmi Iroda munkatársai, az exportlehetőségekről a Magyar Nemzeti Kereskedőház képviselői adnak tájékoztatást. A szeminárium végén a chilei piacon már sikeres magyar vállalkozások mutatkoznak be és mondják el üzleti tapasztalataikat.

 

Az esemény a „Magyarország és Chile, partnerek a Csendes-óceáni Szövetségben” alcímet viseli, és a Chilei Köztársaság budapesti nagykövetségének együttműködésével szervezzük meg.

 

Időpont:

2017. június 14., szerda, 14.00 óra

 

Helyszín:

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székhelye

1054 Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001. terem

 

A rendezvény magyar és angol nyelvű, tolmácsolást nem tudunk biztosítani! Verónica Chahin nagykövet asszony köszöntője, valamint Enrique Carrasco igazgató és Katarzyna Kazmierska előadása angol nyelven hangzik el.

 

A részvétel feltételei:

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a következő linken keresztül: Jelentkezés - Fókuszban Latin-Amerika: Chile

 

Jelentkezési határidő: 2017. június 9., péntek, 12.00 óra

 

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a regisztrációkat azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el!

 

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

 

A szeminárium tervezett programja a lenti linkre kattintva elérhető.

 

További információ:

Név: Pálmay Flóra

Tel.: +361 474 5143

E-mail: palmay@mkik.hu

 

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!