Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Üzleti delegáció Japánba | MKIK

honlapján!

-

Hasznos információk vállalkozóknak

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021222325
262728    

Üzleti delegáció Japánba

Szerző: Végvári Kristóf | 2017. március 1.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. május 21-27. között üzleti delegációt szervez Japánba, Tokióba és Oszakába a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával.

 

A delegáció tagjai Magyarország Tokiói Nagykövetsége által, a helyi kamarai partnerek támogatásával szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Tokióban és Oszakában. 

Amennyiben 2017. március 14-ig elküldik jelentkezésüket, a program szerinti négy éjszakára korlátozott számban lehetőségünk van a külföldi szállásköltség 50%-os finanszírozására.

A szállásköltség támogatását vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) tudjuk biztosítani.

Lehetőségünk van továbbá korlátozott számban fix árú, csoportos jegyfoglalást biztosítani.

A csoportos repülőjegyre és szállástámogatásra szóló igényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni.

 

A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek az MKIK bilaterális tagozatainak tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is.

 

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

 

A transzferek a delegáció résztvevői számára ingyenesek (a Tokió-Oszaka sinkanszenre szóló menetjegy önköltséges).

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partnerek felkutatása a külföldi partnereink felelőssége, erre vonatkozólag az MKIK nem tud garanciát vállalni. A japán partnerszervezetek mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra.

 

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

 

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2017. március 14-ig a vegvari@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő jelentkezése esetén indul el.

 

A férőhelyek száma ugyanakkor korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, a kitöltött, angol nyelvű cégprofil adatlap beérkezésével tudjuk elfogadni.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Végvári Kristóf, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre: telefon:(1) 474 5106, e-mail:vegvari@mkik.hu).

 

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély a ConnecTicket Utazási Ügynökségnél: Bicskei Orsolya - telefon: (1) 317 3717, e-mail: info@connecticket.hu.

 

 

Üdvözlettel:

 

 

Tényiné Stark Mária

Igazgató

Nemzetközi Igazgatóság

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara