AA

Ausztria és Svájc üzleti lehetőségei

2021. június 30.

Az MKIK Magyar-Német Tagozata 2021. június 24-én online üzleti fórumot szervezett Ausztria és Svájc üzleti lehetőségeiről.

A webináriumon Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnökének köszöntője után Jürgen Schreder, Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának kereskedelmi tanácsosa mutatta be Ausztria üzleti környezetét, befektetési lehetőségeit, a gazdaság kilátásait a járvány után, illetve adott tanácsot a magyar vállalatoknak az osztrák piacralépéshez.

Majd dr. Vecsey Márk ügyvéd, a Gálffy & Vecsey Ügyvédi Társulástól ismertette az osztrák vállalkozási feltételek jogi vonatkozásait. Ezt követően Dr. Nicola Barandun, a BARANDUN AG Legal and Tax; Zürich alapítója és ügyvezető partnere adott tájékoztatást a svájci jogi környezet sajátosságairól a munkajog, az adójog, a társasági jog, valamint a választottbíráskodás tekintetében.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdések feltevésére a platform chatfalán keresztül.

Az előadók által rendelkezésre bocsátott prezentációkat az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title