AA

Dr. Parragh László MKIK elnök felszólalt a Türk Kereskedelmi és Iparkamara második közgyűlésén

2020. november 25.

Dr. Parragh László MKIK elnök elfogadva Rifat Hisarciklioglu, a TOBB (Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey) és a Turkic Chamber of Commerce and Industry (TCCI) elnökének meghívását részt vett és felszólalt a türk nyelvű országokat tömörítő kereskedelmi és iparkamara második, videokonferencia keretei között megtartott közgyűlésén. Az eseményen részt vett a türk nyelvű országok kereskedelmi és iparkamaráinak több vezetője is, többek között a Kirgiz Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Marat Sharshekeev, illetve az Üzbég Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Dr. Adham Ikramov.

A felszólalás során dr. Parragh László MKIK elnök röviden tájékoztatta a magas rangú résztvevőket a magyar gazdaság jelenlegi állapotáról, illetve a magyar kormány a gazdaság védelme és stimulálása érdekében meghozott egyes intézkedéseiről. Az előadásból a hallgatóság megismerhette az MKIK a válság kezelésében betöltött szerepét, illetve tájékozódhatott a kamara relációt érintő nemzetközi szerepvállalását, valamint a kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok megteremtéséért folytatott tevékenységét illetően.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title