AA

Magyar-afrikai fórum és konzultáció - Fókuszban a közép-afrikai országok

2019. április 30.
Az MKIK Afrika Tagozata Magyar-afrikai fórum és konzultáció - Fókuszban a közép-afrikai országok címmel rendezvényt szervezett az MKIK székhelyén 45 fő részvételével. Dr. Kiss Zoltán tagozati elnök köszöntőjét követően Nyirati Katalin, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Afrika Főosztályának munkatársa foglalta össze a magyar-afrikai kapcsolatok aktualitásait. Az elefántcsontparti gazdasági együttműködési lehetőségekről  Alphonse Gon, az Elefántcsontparti Nagykövetség (Bécs) kereskedelmi tanácsosa tartott előadást. Ezt követően Balla László, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezárigazgató-helyettese osztotta meg elefántcsontparti üzleti tapasztalatait a hallgatósággal.  A Közép-afrikai Köztársaság helyzetéről Manfred Mbella a CFEII londoni székhelyű consulting cég ügyvezetője, a térség befektetői és gazdasági környezetéről, valamint afrikai jó gyakorlatokról Jocelyne Ngassa manager beszélt. A rendezvény végén a résztvevőknek lehetősége nyílott megbeszéléseket folytatni az előadókkal és több Afrikában már tapasztalatokkal rendelkező cég folytatott személyes konzultációt a CFEII képviselőjével.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title