AA

Együttműködési megállapodás a Nigériai Kereskedelmi, Ipari, Bányászati és Mezőgazdasági Kamarák Szövetségével

2020. november 20.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a Nigériai Kereskedelmi, Ipari, Bányászati és Mezőgazdasági Kamarák Szövetsége (NACCIMA) együttműködési szándéknyilatkozatot (MoU) kötött a két ország közötti gazdasági és üzleti kapcsolatok fejlesztése és előmozdítása céljából. A globális koronavírus járvány okozta helyzet ellenére, az utazási korlátozások miatt a hosszas előkészítő munkával véglegesített együttműködési megállapodás szövegét az MKIK nevében és képviseletében dr. Beer Sándor György, nagykövet, Magyarország nigériai misszióvezetője írta alá. Az aláírási ceremóniára 2020. november 19-én Magyarország abujai nagykövetségén került sor. A dokumentumot az MKIK nigériai partnerének képviseletében, Hajiya Saratu Iya Aliyu NACCIMA elnök látta el kézjegyével. Az együttműködési megállapodás aláírása fontos lépés a két ország kamarái közti együttműködés elmélyítésében, mely várhatóan  tovább segíti majd a kereskedelmi és üzleti kapcsolatok erősödését is.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
X public.szechenyi.title