AA

Elhunyt Dr. Sárközy Tamás jogászprofesszor

2020. február 05.

Megrendüléssel tudatjuk, hogy 2020. február 4-én rövid, súlyos betegség után elhunyt Dr. Sárközy Tamás jogászprofesszor (1940-2020), Választottbíróságunk elnökségi tagja.

Dr. Sárközy Tamás a Magyar Jogász Egylet többszörösen újraválasztott elnöke, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem volt tanszékvezető egyetemi tanára, az MTA Jogtudományi Intézetének professor emeritusa, a Gazdaság és Jog főszerkesztője, a Magyar Jégkorong Szövetség volt elnöke, nemzetközileg elismert tudós. Dr. Sárközy Tamás a magyar társasági jog és a gazdasági rendszerváltozás meghatározó alakja volt. Közgazdász- és jogászhallgatók nemzedékei hallgathatták előadásait.

Temetésére később, szűk családi körben kerül sor.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
X public.szechenyi.title