AA

FELHÍVÁS - X. Országos Bérügyviteli Bajnokság

2022. május 03.

Országos Bérügyviteli Bajnokság – a szakma legrangosabb megmérettetése

Még most sem késő jelentkezni…

 

Közel 600 versenyzővel április 20-án elstartolt a jubileumi, X. Országos Bérügyviteli Bajnokság.

De még nem késő bekapcsolódni, mivel minden online fordulóban egy hónap áll rendelkezésre a feladatok megoldására, az első forduló leadási határideje pedig 2022.május 19-e éjfél.

A 2022. évi verseny különlegessége, hogy olyan szakember személyesíti meg a feladatkészítő páros egyik tagját, aki többszörösen első, illetve dobogós helyezést ért el a korábbi évek versenyein.

Hívunk tehát minden érintettet, hogy szerezzen friss tudást a 2 millió forint összdíjazású X. Országos Bérügyviteli Bajnokságon és kerüljön be Magyarország bérszámfejtőinek rangos élmezőnyébe!

 

Erre a linkre kattintva jelentkezzen Ön is a 2022. évi megmérettetésre, és továbbítsa felhívásunkat bérügyintéző kollégáinak is!
 

A NEXON bruttó 2 millió forintot fordít a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző díjazására:

  • az első helyezett bruttó 600 ezer forintot,
  • a második bruttó 400 ezer forintot,
  • a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintot vihet haza.

A bajnokság további hét helyezettje 100-100 ezer forintos díjazásban részesül.

 

Online Bérügyviteli Klub!

Az OBB minden fordulója után térítésmentes, online konzultációt szervezünk, amelyen feladatkészítő szakértőink bemutatják a versenyfeladatok aktualitását, logikáját és megoldását, továbbá a résztvevőkkel közösen áttekintik az esetlegesen vitára okot adó kérdéseket. (Az első – online – klubfoglalkozást május 25-én tartjuk!)

Tegye próbára tudását, kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős csapatába, illetve jusson fel a szakma csúcsára, s legyen Ön a Bérügyvitel Bajnoka 2022-ben!

Jelentkezzen tehát 2022. május 12-ig a tizedik, jubileumi OBB-re!

Bővebben a bajnokságról: www.obb.hu

„Szeretek folyamatosan fejlődni, tanulni, amit kisgyermek mellett sokszor nehéz kivitelezni. Az OBB havonta összeállított feladatsorainak megoldása – a hibás válaszokkal együtt – segít a megváltozott jogszabályok elsajátításában.” Papp Andrea, 2020 Bérügyviteli Bajnoka

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title