AA

Fókuszban Latin-Amerika című webinárium

2021. április 26.

Az MKIK Fókuszban Latin-Amerika: Argentína, Chile, Mexikó címmel webináriumot szervezett 2021. április 22-én. A rendezvényen Németh József Buenos Aires-i, Vass Géza Santiago de Chile-i és Vass Balázs mexikóvárosi külgazdasági attasék tartottak előadást Argentína, Chile és Mexikó gazdasági és üzleti környezetéről, a koronavírusnak a latin-amerikai gazdaságra gyakorolt hatásairól, a kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról, valamint az együttműködési lehetőségekről. Az esemény második felében a latin-amerikai piacon sikereket elért magyar exportőr vállalkozások képviselői mondták el tapasztalataikat a hallgatóságnak. Az esemény élénk kérdés-felelek résszel zárult.

 

Az elhangzott előadásokat a lenti linkről lehet letölteni.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title