AA

Magyar-Kazah Üzleti Tanács az MKIK-ban

2023. január 27.

Magyar-Kazah Üzleti Tanács az MKIK-ban


Alibek Kuantyrov, Kazahsztán nemzetgazdasági miniszterének magyarországi látogatása alkalmából a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kazah Üzleti Tanácsa ülést szervezett 2023. január 26-án a kamarában. Az eseményen köszöntőt mondott Parragh László, az MKIK elnöke, Varga Mihály pénzügyminiszter, Alibek Kuantyrov, kazah nemzetgazdasági miniszter, Nagy Péter, a LAC Holding elnöki tanácsadója a Magyar-Kazah Üzleti Tanács magyar társelnökének, Horváth Lászlónak a képviseletében, végül Jambulat Sarsenov, az üzleti tanács kazah társelnöke. A fővendégek távozását követően üzleti szervezetek és cégképviselők előadásaira került sor, előadást tartott Nagy Péter, a LAC Holding elnöki tanácsadója, Atynay Mukanova, a KAZINVEST európai együttműködésért felelős igazgatója, Jobbágy Dénes, a Széchenyi Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, Saken Abilmazhinov, a Samruk-Kazyna Invest vezérigazgatója, Pelikán János, a 77 Elektronika Kft. exportmenedzsere, végül Adil Mukhamejanov, a Baiterek Holding elnökhelyettese. Az előadásokat követően a résztvevő magyar és kazah cégek lehetőséget kaptak üzleti megbeszélések folytatására. Alibek Kuantyrov kazah nemzetgazdasági miniszter a Magyar-Kazah Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság 8. ülésszakára érkezett Budapestre.

Fotók forrása: Pénzügyminisztérium

 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title