AA

MKIK Építésgazdasági Kollégium ülése 2021. június 10.

2021. június 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésgazdasági Kollégiuma 2021. június 10-én tartotta ülését, amelyen Koji László, az MKIK Építésgazdasági Kollégiumának elnöke üdvözölte a pandémiás időszak óta először személyes jelenlét lehetőségét is biztosító ülés résztvevőit.

Az ülésen dr. Parragh László, az MKIK elnöke köszöntőjében kiemelte az építésgazdaság húzóerejét, a pandémiás időszak alatti nehézségeket, valamint a vállalkozások újraindítási akciótervének kidolgozását, továbbá bemutattat a Széchenyi Újraindítási Program hitelkonstrukcióit is.

Az ülésen meghívott előadóként részt vett Nagy Márton miniszterelnöki főtanácsadó, aki kitért az építőipar jelenlegi helyzetére, a településképi szabályozás kormányzati felülvizsgálatára, valamint az építőanyagipari alágazatok termelési költségeinek jelentős növekedésére.

Scheer Sándor, a Lakás- és Ingatlanpiaci Tanácsadó Testület (LITT) elnöke, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója kiemelte az ágazat tisztulási folyamatait, továbbá a stratégiai tervezés, a kiszámíthatóság, az egyenletes teljesítmény és minőség, a hatékonyság, a szabályosság és az adatelemzés fontosságát.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title