AA

Piacra lépési és támogatási lehetőségek Albániában és Szerbiában

2020. november 26.

Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata "Piacra lépési és támogatási lehetőségek Albániában és Szerbiában" címmel szervezett online üzleti fórumot 2020. november 25-én 45 fő részvételével. A program Magyarország albániai és szerbiai nagykövetségével, valamint a Nyugat-Balkáni Zöld Központtal együttműködésben valósult meg. Galambos Attila az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata elnökének köszöntőjét követően Kasnyik Martina, Magyarország albániai külgazdasági attaséja tartott előadást a koronavírus-járvány albán gazdaságra gyakorolt hatásairól, a piacra lépési lehetőségekről és akadályokról, valamint sikeres magyar projektekről Albániában. Scherczer Károly és Göncöl Csilla, Magyarország szerbiai külgazdasági attaséi a szerb üzleti környezet aktualitásait, az üzleti és pályázati lehetőségeket ismertették. Kiemelték, hogy az Export Hungary oldalon rendszeresen frissítik a koronavírus-járvány miatt bevezetett határátlépéssel és áruszállítással kapcsolatos korlátozásokról szóló híreket. A program végén Benedek Gábor, a Nyugat-Balkáni Zöld Központ vezető nemzetközi tanácsadója mutatta be a szervezet 2. nyugat-balkáni beruházás-előkészítő és kapacitásfejlesztő támogatási felhívásának részleteit, melyre 2020. december 7-én 12 óráig nyújthatók be pályázatok, és melyről a Nyugat-Balkáni Zöld Központ honlapján érhetők el további részletek.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title