AA

Smart Mobility témájú TechMeeting

2020. május 08.

A Choose Paris Region üzletfejlesztési ügynökség felhívást tett közzé a következő TechMeeting-re, amelyet a Covid-19 járványhelyzet miatt ismét online formában tartanak meg. A szervezők ezúttal is várják magyar startupok, vállalatok jelentkezését, akik számára a program kiváló alkalmat nyújt az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra.

A következő Smart Mobility témájú TechMeeting-re történő jelentkezés előtt a Choose Paris Region továbbra is szeretné előszűrni a startupokat, ezért a korábbiakhoz hasonlóan a Párizsi Nagykövetségnek (Szűcs Mariann, külgazdasági attasé, e-mail: mariann.szucs@mfa.gov.hu ) szíveskedjenek megküldeni azon startupok /cégek adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség), amelyeket érdekelhet a programban való részvétel. A szervezők a Nagykövetség által ajánlott cégek közül választják ki azokat, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek, és nekik ingyenes részvételre jogosító kódot küldenek.

A „rendezvény” menete: a regisztrált startupok/KKV-k rövid bemutatkozóját az ügynökség megosztja a nagyvállalatokkal, amelyek kiválasztják a számukra érdekes megoldásokat. Ezt követően, június 11-én a startupok/KKV-k megkapják ezen vállalatok elérhetőségeit, akikkel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. A programban részt vevő nagyvállalatok vállalják, hogy készek tárgyalni a kiválasztott cégekkel, illetve ők is megkapják utóbbiak elérhetőségeit.

A részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő május 26.

További részletek a mellékletben találhatók.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title