AA

Szakmai támogatói felhívás a WordSkills Kazan 2019 versenyzőinek támogatására

2018. december 05.

Legyen szakmai támogatója a jövő világbajnokának, csatlakozzon a SkillsHungary programhoz!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (továbbiakban MKIK) nyílt felhívást tesz közzé gazdálkodó szervezetek, szakmai szervezetek, társadalmi szervezetek, oktatási- és képzőintézmények számára a WorldSkills Kazan 2019 világbajnokságon induló fiatal magyar szakemberek szakmai támogatására, a versenyzők felkészítésére és kiválasztására.

A WorldSkills Kazan 2019 versenyre a világ több mint 60 országából érkeznek szakemberek és mintegy 1600 fiatal versenyző küzd meg a világbajnok címért.  Az Ön szervezete az MKIK-val együttműködő szakmai támogatóként kulcsszereplőként jelenhet meg ezen a rangos nemzetközi eseményen.

A fiatal versenyzők kiválasztása és felkészítése által a szakmai szponzorok nemzetközi szinten felkészült munkaerő-utánpótlást teremtenek, illetve jelentősen hozzájárulnak a szakmák társadalmi presztízsének növekedéséhez.

A SkillsHungary programhoz való csatlakozás révén az Ön szervezetének lehetősége nyílik hazai és nemzetközi szakmai fórumokon való megjelenésre, szakmai trendek naprakész követésére, nemzetközi jó gyakorlatok adaptálására. A program résztvevői hosszú távú, nemzetközi kapcsolatrendszert építhetnek ki, szakmai együttműködéseket valósíthatnak meg.

A szakmai támogatói pályázatok beérkezésének határideje: 2018. december 14.

További információ az alábbi linken található: http://skillshungary.hu/cikkek/hirek/szakmai-tamogatoi-felhivas-a-wordskills-kazan-2019-versenyzoinek-tamogatasara

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title