AA

Üzleti rendezvény az ecuadori kereskedelmi és befektetési lehetőségekről

2019. október 14.

Az MKIK Üzleti lehetőségek Ecuadorban címmel 2019. október 10-én rendezvényt szervezett Budapesten a kamara székhelyén. Az esemény egy ecuadori üzleti delegáció budapesti látogatásának alkalmából, az Ecuadori Nagykövetség együttműködésével valósult meg. A rendezvényt Galambos Attila, az MKIK Nemzetközi Kollégiumának alelnöke nyitotta meg, majd köszöntőt mondott Őexc. María del Carmen González Cabal, Ecuador nagykövete, valamint Stádler Judit, a KKM Latin-Amerika és Karib-térség Főosztályának vezetője. Ezt követően Cristóbal Alban Proaño kereskedelmi tanácsos tartott előadást Ecuador gazdaságáról, üzleti környezetéről és a befektetési lehetőségekről. Dr. Nyíri Iván, Ecuador tiszteletbeli konzulja hozzászólásában kiemelte az ecuadori emberek megbízhatóságát, kedvességét és a kétoldalú együttműködések kialakítását szorgalmazta. A rendezvény networkinggel zárult, ahol a magyar résztvevők megbeszélést folytathattak az ecuadori üzleti delegáció tagjaival.

 

Cristóbal Alban Proaño tanácsos prezentációját a lenti linkre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
X public.szechenyi.title