Ne tukmálj! Értékesíts! - a könyv

Cégnév: VITTINGER LÁSZLÓ

Ajánlat típusa: Termék
TESZOR kód: 18.12.14 - Könyv, térképészeti termékek, hegy- és vízrajzi térkép, és minden más hasonló térkép; valamint kép, terv, rajz, minta és fénykép, postai képeslap nyomása
Mennyiség: 100 Darab
Távolság: Országos
Érvényes: 2023-04-19 - 2023-12-31
Területi kamara jóváhagyta: 2023-04-20 09:17:00
Kapcsolattartó adatok
Vittinger László
+36704276900

Pontosan kinek is szól ez a könyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést. Ha alkalmazod a könyvben olvasottakat- akkor NEKED is hasznot fog hozni a könyv. Erre garanciát vállalok! Részletek az oldal alján!

De mit kapsz, ha elolvasod a személyes értékesítés kézikönyvét? Motivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. Ha értékesítőként csak egy-egy tippet megfogadsz ezekből, akkor ez többszörösen megtérülő befektetés lesz. Ha esetleg többet is megfogadsz... Rád bízom.
Ha gyártó, vagy nagykereskedő vagy, keress meg, és megmutatom, hogyan lehet a saját logóddal ellátva remek ajándék ez a könyv a kereskedő, viszonteladó partnereidnek.
Ígérem, hogy ha kiolvasod, és elkezded használni a leírtakat a munkádban, akkor havonta legalább +1 üzletkötésed lesz. Az mennyi is forintban kifejezve nálad?

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem lesz meg a leírtak alkalmazása ellenére a +1 üzletkötés, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát.
Lepd meg az értékesítőidet, a viszonteladóidat vagy saját magadat a Ne tukmálj! Értékesíts! című könyvvel! 

A könyvet megvásárolhatod hangoskönyv vagy e-book formában is.

Megvásárolható: https://www.salesdoppingclub.hu/p/netukmalj-ertekesits/


Vélemény írása