SDC Card digitális névjegykártya

Cégnév: VITTINGER LÁSZLÓ

Ajánlat típusa: Termék
TESZOR kód: 18.12.11 - Postai bélyeg, illetékbélyeg, okirat, nyomtatvány, intelligens kártya (smart card), csekktömb, értékcikk és hasonló termékek nyomása
Mennyiség: 50 Darab
Távolság: Országos
Érvényes: 2023-04-19 - 2023-12-31
Területi kamara jóváhagyta: 2023-04-20 09:18:00
Kapcsolattartó adatok
Vittinger László
+36704276900

Az SDC Card digitális névjegykártya (NFC technológiával) tökéletes és modern alternatívája a hagyományos névjegyeknek. Ma már az üzleti világban (ahol a legtöbb névjegykártya fogy) a mobiltelefonok 90%-a rendelkezik az NFC technológiával, és van benne QR kód olvasó.

A használata végtelenül egyszerű, megkéred az üzleti partneredet, hogy kapcsolja be az NFC-t a telefonján, érintse a készüléket az SDC Cardhoz (vagy indítsa a QR kód olvasót).
Megjelenik egy weboldal az adataiddal a másik fél telefonján - rajta egy gomb, amire kattintva máris lementheti a telefonjára az adataidat. Ennyire egyszerű!
Miért érdemes használni? Íme 3 érv:
 1. Azért, hogy mindenképpen bekerülj a másik fél telefonjába - minden fontos adatoddal, termékeddel, szolgáltatásoddal!
 2. Azért, hogy ne szaporítsd a kukában landoló névjegyek számát!
 3. Azért, hogy beállítsd rajta a Google Cégem profilod linkjét, és kérj értékelést egy érintéssel az ügyfeleidtől! Minél több értékelésed van, annál előrébb kerülsz a keresőben!
Az SDC Card elegáns, környezetbarát (Tartós és több ezer papír névjegyet kivált. 1 kg papír gyártásához 23 kg fa, többszáz liter víz és 8 kwh villamos energia szükséges.), pénztárcabarát, igazi XXI. századi névjegykártya, amin elmentheted a szokásos adatokon (név, cégnév, telefonszám, email cím, weboldal) felül a következő adataidat is:
 • Fotó,
 • Több honlap, amiket egy kattintással meg lehet nézni,
 • Közösségi média profilok,
 • Rövid reklámszlogen,
 • A címed Google Maps linkje,
 • Véleménygyűjtő oldalak (Google Cégem, Tripadvisor stb.),
 • Stb.
Fontos tipp: feltétlenül állítsd be a Google Cégem profilod linkjét, és kérj értékelést egy érintéssel az ügyfeleidtől! Minél több értékelésed van, annál előrébb kerülsz a keresőben!

A kártya anyaga: plasztik.
A kártya mérete: 85 × 54 mm
Hogyan vásárolhatod meg a kártyát?
 • Válaszd ki a színt (és ha egyedi design kérsz, azt is jelöld meg)!
 • Tedd a kosárba, add meg a mennyiséget, válassz szállítási és fizetési módot, rendeld meg.
 • Miután kifizetted, a számlakísérő levélben lévő linkre kattintva, egy űrlapot kitöltve fogod tudni elküldeni nekünk az adataidat (cégnevet, nevet és titulust) amiket szeretnél, hogy rágravírozzunk a kártyádra. Ezt a 3 adatot már 1 db-os rendelésnél is alapáron biztosítjuk.
 • Elkészítjük a személyre szabott kártyát 10 munkanapon belül, majd postázzuk.
 • A kártyához biztosítjuk a szoftveres elérést, így bármikor be tudod állítani az adataidat - később pedig bármikor meg is változtathatod.
Alapdesignt a képeken látható színekből választhatsz. Természetesen lehetőség van logót, egyedi hátteret kérni, ennek a felárát az alábbi opcióknál láthatod. Minimum 5 db kártya rendelése esetén a teljes, egyedi design (logó, más háttérszín, elrendezés, stb.) kialakítását díjmentesen biztosítjuk.  

Megvásárolható: https://www.salesdoppingclub.hu/p/sdc-card/

Vélemény írása