AA

Magyar-német üzleti workshop 2023. június 8-án

2023. június 09.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. június 8-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén, Budapesten.

Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnökének köszöntője után Dr. Jenei Réka a BMW Group Gyár Debrecen kommunikációs igazgatója ismertette a résztvevőkkel a BMW debreceni projektjének jelenlegi állását, volumenét és aktualitásait, valamint beszélt a BMW legújabb Neue Klasse termékcsaládjáról is, melyet az elkészülő új gyárban fognak gyártani.

Ezt követően Pintér Zsolt a Deutsche Bank AG Magyarország vezérigazgatója adott tájékoztatást a szállítói finanszírozásról és mutatta be a bank "Szállítói Finanszírozási Program" nevű szolgáltatását a hazai beszállítók számára .

Végezetül Almay Béla a KÉSZ Metaltech Kft. Greentech üzletágának vezetője mutatta be cége németországi üzleti sikereit, ezen belül a KÉSZ Metaltaltech és az SBP Sonne GmbH közös „Solar parking” megoldását.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdéseket feltenni a fórum előadóihoz.

Az előadók által rendelkezésre bocsátott prezentációkat az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az Igazságügyi Minisztérium 2024. április 29-én Stratégiai Partnerségi Megállapodást kötött, amely ismét új lendületet ad a kormány és a vállalkozók közötti együttműködésnek.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
X public.szechenyi.title