AA

A Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozat bemutatkozása

Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozat

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata (korábbi nevén: Magyar-Arab Tagozat) 1999-es megalakulása óta segíti a közel-keleti és észak-afrikai térség iránt érdeklődő kamarai tagvállalatok tevékenységét.

Kiemelt feladatnak tekintjük az üzleti lehetőségek bővítését, melynek érdekében üzletember-találkozókat, tájékoztató fórumokat, üzleti delegációkat szervezünk, és igyekszünk információkkal segíteni a hozzánk forduló cégeket. A tagozat tagvállalatai havonta elektronikus hírlevelünkből értesülhetnek a térséget érintő aktuális gazdasági, politikai, társadalmi hírekről.

A tagozat kitűnő kapcsolatokat ápol a Magyarországon jelenlévő közel-keleti és észak-afrikai országok nagykövetségeivel, illetve arab és iráni illetőségű szervezetekkel.

A tagozat tagja lehet bármely, Magyarországon bejegyzett, kamarai regisztrációval rendelkező jogi személy, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai.

A tagok a tagozat által nyújtott szolgáltatásokért évente 20.000 Ft + ÁFA működési hozzájárulást fizetnek. 100%-os kedvezményre jogosultak kizárólag az MKIK kamarai hálózatának tagjai, azaz a területi kereskedelmi és iparkamarák önkéntes tagjai (kivétel az ICC Magyar Tagozat). Amennyiben egy cég több bilaterális tagozatnak is tagja kíván lenni, csak egy tagozat felé kell megfizetni a működési hozzájárulást (kivétel az ICC Magyar Tagozat).

 

A tagozat ügyrendje a linkre kattintva érhető el.

Elnök

Miklóssy Ferenc
KEVIÉP Kft.
+36 52/513 714

Titkár

Béres László
MKIK Nemzetközi Igazgatóság
+36 1/474 5177
+36 1/474 5149

Beszámoló a KKÉAT 2023. évi tevékenységéről

X public.szechenyi.title