AA

Munkahelyi képzések támogatása – GINOP-6.1.7-17

Közzététel időpontja: 2018. március 2.

A GINOP-6.1.7-17 azonosító számú „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok és nagyvállalatok munkavállalói számára indított képzések szakmai támogató programja” c. pályázati felhívással Magyarország Kormányának célja a gazdaság versenyképességének megőrzése, a vállalkozások versenyképességének támogatása, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosítása.

Jelen program a gazdálkodó szervezetek képzési igényeinek megvalósulását kívánja támogatni, a szektor sajátosságainak figyelembevételével, biztosítva a vállalkozások által megszervezett, megvalósított képzések megfelelő minőségét és nyomon követését.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.7-17
Projekt megnevezése: Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok és nagyvállalatok munkavállalói számára indított képzések szakmai támogató programja
Támogatási összeg: 2,7 Mrd
Finanszírozási alap: Európai Szociális Alap
Megvalósulás időtartama: 2018. február 1–2020. december 31.
Fő kedvezményezett neve: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
Konzorciumi partnerek: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Nemzetgazdasági Minisztérium

A támogató program megvalósítása során a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egyik legfontosabb feladatköre a területi ügyfélszolgálatok működtetése. Ezek a konvergencia régió 18 megyéjében kerültek kialakításra a projektet támogató információs rendszer részeként.

A 18 megyei kamara helyszínén létrehozott ügyfélszolgálatokon egy pályázati tanácsadó, illetve egy ügyfélszolgálati munkatárs dolgozik. A munkatársak a kedvezményezetteknek online és telefonos ügyfélszolgálatot biztosítanak, illetve a két munkatárs egyike személyes, helyszíni tanácsadással is segíti a pályázati lehetőségek megismertetését.

A projektről és alappályázatokról bővebb információk a www.munkaerokepzes.hu oldalon olvashatók.
Elérhetőségek

MKIK központi ügyfélszolgálat:

 

 
X public.szechenyi.title