AA

Külgazdasági programok

Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
A Kocaeli Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából Magyar-török üzletember-találkozó megrendezésére kerül sor 2024. május 8-án, a HUNGEXPO-n, az Ipar Napjai kiállítás keretében, Budapesten.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarával együttműködésben magyar-svájci üzleti webináriumot szervezett 2024 március 20-án.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. december 5-én Magyar-német online üzleti workshopot szervezett tudományos és innovációs fókusszal.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. szeptember 28-án Magyar-német online jogi workshopot szervezett az üzletkötés jogi vonatkozásairól Ausztriában és Németországban.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. június 8-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén.
Az MKIK az Építési és Közlekedési Minisztériummal együttműködve kerekasztal-megbeszélést szervezett Lázár János építési és közlekedési miniszter és Cseke Attila román fejlesztési, közigazgatási és közmunkálatokért felelős miniszter részvételével.
X public.szechenyi.title