AA

Paks 2: Erőmű Beruházási Központ tervezése, megvalósítása

2018. július 03.

Szerző: 
 

A közbeszerzési értesítőben megjelent a Paks 2 Zrt. által az alábbi, épületek tervezésére és megvalósítására szóló közbeszerzési kiírás.

Ország/Megye: Magyarország/Tolna
Határidő: 12.07.2018 ( még maradt 9 nap )
ID: 2484662
Közzététel dátuma: 26.06.2018
Hirdetmény típusa: Közbeszerzés
CPV kód:

 45000000-7 – Építési munkák

71000000-8 – Építészeti, építési, mérnöki és vizsgálati szolgáltatások

A közbeszerzés rövid ismertetése:
 
Erőmű Beruházási Központ (továbbiakban EBK) kivitelezési és engedélyezési tervdokumentációjának elkészítése és azok alapján az EBK teljes körű megvalósítása és műszaki átadása vállalkozási szerződés keretében, az Országos Atomenergia Hivatal által kiadott jogerős építési engedély szerint. Az EBK 3553,5 m2 hasznos alapterületű irodaépület, amely alkalmas 300 fő irodai elhelyezésére a szükséges tárgyaló és egyéb kiszolgáló funkciók együttes biztosításával. Az EBK területét kerítéssel körülvett védett területként kell kialakítani, amelyen az OTÉK által megkövetelt személygépkocsi parkolót, utat és kerékpár tárolót szükséges elhelyezni. A kerítéssel lehatárolt területen belül zöldfelület (gyepesítés, fák telepítése) kialakítása szükséges. Az EBK megvalósítása feladat specifikációjául a jogerős építési engedély és azt megalapozó építési engedély dokumentáció szolgál, amelyeket a Közbeszerzési Dokumentum tartalmazza.
 
A követező linken elérhető a teljes leírás és a szükséges benyújtandó dokumentum minták.
http://www.kozbeszerzes.hu/adatbazis/megtekint/hirdetmeny/portal_10845_2018/
 
A közbeszerzés teljes szövegének megtekintéséhez, a dokumentációkhoz és versenykiírásokhoz való hozzáféréshez szükséges előfizetni arra a témaköre amelyben megjelent a kiírás.
http://www.kozbeszerzes-online.hu/erm-beruhzsi-kzpont-tervezse-megvalstsa-2484662-access-not-granted.html
 

 

   
    
    
    
    
  


 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Az Öböl-térség az arab világ gazdaságilag legfejlettebb, magas vásárlóerővel rendelkező régiója. Az Egyesült Arab Emírségek  az öv
A SingEx Exhibitions India, a Manufacturing Association of Information Technology (MAIT) és a Singapore Industrial Automation Asso
X public.szechenyi.title