AA

Külgazdasági hírek

2023 számos tekintetben a visszaesés éveként vonul be a német gazdaság-történetbe.
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2024. április 18-án Open4Business nemzetközi üzletember-találkozót szervez.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
2024-ben megvan a remény arra, hogy a GDP múlt évi 0,3 százalékos visszaesése után előjelet vált a német gazdaság teljesítményét jelző növekedési mutató; ugyanakkor hiba lenne elhallgatni azokat az előrejelzéseket, amelyek recessziót valószínűsítenek.
Dr. Parragh László elnök fogadta hivatalában Khalid Mohamed Yusuf Najib-ot, a Bahreini Kereskedelmi és Iparkamara (BCCI) általános alelnökét 2024. január 29-én.
Az új esztendő beköszönte nem hozott érdemi változást, netalán javulást a német gazdaság ez évi fejlődési várakozásait illetően. Sőt!
A német gazdasági közvélemény által minden év elején hagyományosan nagy érdeklődéssel kísért rendezvény a Szövetségi Statisztikai Hivatal vezető tisztségviselői által a német gazdaság előző évi fejlődéséről szóló előzetes adatok nyilvánosságra hozatala.
X public.szechenyi.title