AA

Külgazdasági programok

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 18-20. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Németországba, Münchenbe.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 16-22. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Dél-Koreába, Szöulba.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarával együttműködésben magyar-svájci üzleti webináriumot szervezett 2024 március 20-án.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. december 5-én Magyar-német online üzleti workshopot szervezett tudományos és innovációs fókusszal.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. szeptember 28-án Magyar-német online jogi workshopot szervezett az üzletkötés jogi vonatkozásairól Ausztriában és Németországban.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. június 8-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén.
X public.szechenyi.title