AA

Hírek

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 21-24. között közösségi kiállítási standot szervez támogatott kiállítói vagy vásárlátogatói részvételi lehetőséggel a belgrádi Nemzetközi Technika Vásárra.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 6-8. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Szerbiába, Kragujevácba.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Fókuszban a külpiacok címmel külgazdasági évnyitó konferenciát szervezett 2024. március 12-én Budapesten.
Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának és a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarának közös szervezésében megvalósuló magyar-svájci üzleti webináriumra.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. április 23-25. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Ausztriába, Welsbe.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
Az olyan negatív tényezők, mint a gyenge külkereskedelmi kereslet, a tömegközlekedési sztrájkok, a munkaerő magas betegállománya, a geopolitikai feszültségek és az ellátási láncok késedelmei a várt gazdasági fellendülés további késéséhez vezethetnek.
A bécsi Wifo gazdaságkutató intézet jelentése szerint 2023-ban – a német gazdaságot meghaladó, a magyartól viszont valamivel szerényebb mértékben - 0,7 százalékkal mérséklődött az alpesi köztársaság gazdasági teljesítménye.
X public.szechenyi.title