AA

Képzési Különdíjban részesült a Bosch

2019. január 29.

Az OFA Nonprofit Kft. immáron harmadik alkalommal hirdette meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatot, amelyre 73 cégtől összesen 90 pályázat érkezett. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2018-ban is Képzési Különdíjban részesítette a képzés, szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot. Az elismerést a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. és a Robert Bosch Power Tool Kft. vehette át közösen benyújtott pályázatával.

A 2001 novemberében alakult Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. kéziszerszámok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, fő termékei között találhatók az elektromos kéziszerszámok, kertészeti eszközök és ipari kéziszerszámok. A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 óta foglalkozik autóipari alkatrészek, relék, elektromos hajtások és ebike meghajtás gyártásával.

Mindkét vállalatnak kiemelkedő a szakképzési tevékenysége, amely a duális képzésre is kiterjed. 2018-ban oktatási központjukban 168 tanuló sajátíthatta el a szakmát gyakorlatorientált körülmények között. A munkavállalói utánpótlás kiemelten fontos számukra, ezért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve aktívan részt vállalnak pályaorientációs tevékenységekben. Megtartási programjuknak köszönhetően nemcsak a fizikai munkakörülmények javításán dolgoznak, de nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozók, szakemberek továbbképzésére. A munkavállalói elégedettség és a munkatársak elkötelezettségének növelése elengedhetetlen a vállalat számára.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ezúton is gratulál az elismeréshez és sok sikert kíván további munkájukhoz!

Fotó: OFA Nonprofit Kft.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title