AA

Hírek

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 21-24. között közösségi kiállítási standot szervez támogatott kiállítói vagy vásárlátogatói részvételi lehetőséggel a belgrádi Nemzetközi Technika Vásárra.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 6-8. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Szerbiába, Kragujevácba.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. április 23-25. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Ausztriába, Welsbe.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. június 8-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén.
Az MKIK az Építési és Közlekedési Minisztériummal együttműködve kerekasztal-megbeszélést szervezett Lázár János építési és közlekedési miniszter és Cseke Attila román fejlesztési, közigazgatási és közmunkálatokért felelős miniszter részvételével.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2022. december 6-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén és megtartotta éves közgyűlését.
X public.szechenyi.title