AA

Hírek

Tovább gyengül az európai gazdaság növekedési dinamikája, Németországot pedig – amely nagyságánál fogva a Közösség egésze fejlődését lefelé húzza - egyenesen recesszió fenyegeti.
Kutatóintézetek, gazdasági szervezetek és a szövetségi bank elemzése az aktuális helyzetről és a közeljövő kilátásairól.
A Deutsche Bank Research a német GDP idei alakulására vonatkozó előrejelzését a korábbi, mínusz 0,3 százalékról mínusz fél százalékra módosította, azaz tovább mérsékelte.
2023 derekán a német gazdaság növekedési kilátásai messze kerültek a szövetségi kormány tavaszi konjunktúra-előrejelzésének nyilvánosságra hozatalakor mondottaktól.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. június 8-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2022. december 6-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén és megtartotta éves közgyűlését.
Az MKIK Magyar-Német Tagozata a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara közreműködésével 2022. április 26-án magyar-német üzleti webináriumot szervezett az üzleti lehetőségekről a német-magyar relációban, valamint a vállalkozókat érintő biztosításokról