AA

Hírek

Induljon 2024-ben a XII. Országos Bérügyviteli Bajnokságon!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Fókuszban a külpiacok címmel külgazdasági évnyitó konferenciát szervezett 2024. március 12-én Budapesten.
A kormány célja 2024-ben a gazdaság helyreállítása, ez azt jelenti, hogy 4 százalékos gazdasági növekedést szeretnének elérni - mondta a nemzetgazdasági miniszter az MKIK-ban tartott sajtóeseményen.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
Parragh László, az MKIK elnöke kiemelte, hogy a kamara üdvözli a kormány azon törekvését, miszerint a hitelpiac dinamizálása érdekében a kamatkörnyezet javítását, a vállalkozások által fizetendő terhek csökkentését tűzte ki célul.
Dr. Parragh László elnök fogadta hivatalában Khalid Mohamed Yusuf Najib-ot, a Bahreini Kereskedelmi és Iparkamara (BCCI) általános alelnökét 2024. január 29-én.
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2024. évi gazdasági évnyitóján Gyöngyöshalászon tartott előadást a hazai gazdaság állapotáról és várható tendenciákról.
X public.szechenyi.title