AA

Hírek

Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
Parragh László, az MKIK elnöke kiemelte, hogy a kamara üdvözli a kormány azon törekvését, miszerint a hitelpiac dinamizálása érdekében a kamatkörnyezet javítását, a vállalkozások által fizetendő terhek csökkentését tűzte ki célul.
Dr. Parragh László elnök fogadta hivatalában Khalid Mohamed Yusuf Najib-ot, a Bahreini Kereskedelmi és Iparkamara (BCCI) általános alelnökét 2024. január 29-én.
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2024. évi gazdasági évnyitóján Gyöngyöshalászon tartott előadást a hazai gazdaság állapotáról és várható tendenciákról.
Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB) Munkaadói Csoport delegációja látogatást tett az MKIK-ban 2024. január 11-én.
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az év végi elnökségi ülésen mondott beszédében részletesen kifejtette a gazdasági kihívásokat és lehetőségeket, amelyekkel Magyarország szembesül.
Elkészült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Jogi Szekciójának 2023. évi tevékenységének beszámolója.
X public.szechenyi.title