AA

Konzultáció az osztrák gazdaság aktuális helyzetéről és az üzleti lehetőségekről

2020. június 22.

Az MKIK Magyarország Bécsi Nagykövetségének együttműködésével online konzultációt szervezett  az osztrák gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségeiről június 18-án. A webináriumon Dr. Tefner Nóra Borbála bécsi külgazdasági attasé tájékoztatta a reláció iránt érdeklődő résztvevőket a koronavírus üzleti kapcsolatainkra gyakorolt hatásairól, az osztrák gazdaság aktuális helyzetéről a járvány tükrében és a gazdasági mentőintézkedésekről, valamint beszélt a magyar vállalatok számára kínálkozó üzleti lehetőségekről, a közbeszerzéseken való indulásról Ausztriában. Az előadás után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdések feltevésére a platform chatfalán keresztül.

Az előadó prezentációját az alábbi linkre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 21-24. között közösségi kiállítási standot szervez támogatott kiállítói vagy vásárlátogatói részvételi lehetőséggel a belgrádi Nemzetközi Technika Vásárra.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 6-8. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Szerbiába, Kragujevácba.
X public.szechenyi.title