AA

Pályázati felhívás

2023. június 14.

Pályázati felhívás
 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központja az idén rendezi meg a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expot (a továbbiakban: EXPO), amely során szeretnék – ágazatsemlegesen – felvonultatni azokat a hazai ötleteket, termékeket, szolgáltatásokat, eljárásokat, stratégiákat, modelleket, amelyek a klímacélok magyarországi megvalósítását és egyúttal a hazai gazdaság versenyképességét, zöldgazdasági átállását leginkább támogatják.

A rendezvény célja, hogy bemutassa a zöld átállás és a fenntarthatóság érdekében végzett hazai tevékenységeket, újításokat, ötleteket, megoldásokat, vagy már kész termékeket is.

Az EXPO-hoz a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is csatlakozott közreműködőként és külön díjat ajánlott fel „Az év zöld vállalkozása” tárgykörben.

A rendezvényt ajánlva szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy lehetőség van a tagjainknak is pályázni (pl. a fenntarthatósági stratégiával, innovációval, hazai fejlesztéssel, a fenntarthatóság bármely szegmensét - társadalmi, gazdasági, környezeti - érintő elgondolással, ötlettel, vállalati megoldással).

A pályázatokat 2023. június 25-ig kell benyújtani egy rendkívül egyszerű pályázati űrlap kitöltésével. Részletek a www.e-expo2023.hu honlapon.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Termelése elmúlt évi 1,5 százalékos visszaesése után az idén újabb 1,5 százalékkal tovább csökken a német ipar teljesítménye.
A müncheni Ifo gazdaságkutató intézet drezdai fiókintézete elemzést készített az „új tagországok” munkavállalói Németországban történt megjelenéséről és a tevékenységükkel kapcsolatos tapasztalatokról.
X public.szechenyi.title