AA

Hírek

Parragh László, az MKIK elnöke kiemelte, hogy a kamara üdvözli a kormány azon törekvését, miszerint a hitelpiac dinamizálása érdekében a kamatkörnyezet javítását, a vállalkozások által fizetendő terhek csökkentését tűzte ki célul.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központja az idén rendezi meg a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expot (a továbbiakban: EXPO), amely során szeretnék – ágazatsemlegesen – felvonultatni azokat a hazai ötleteket...
Az NTAK-ba regisztrált minden vendéglátó üzlet és turisztikai attrakció számára ingyenesen elérhetőek a Magyar Turisztikai Ügynökség által biztosított VENDÉGEM szoftverek.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) együttműködve szervezi meg a Szakma Sztár Fesztivált a Hungexpo területén, 2023. április 24-26. között.
Budapest, 2023. április 5. – Mintegy 1200 hazai informatikai szállító kérheti mától blokknyomtatóinak tesztelését a Magyar Turisztikai Ügynökségtől. Az MTÜ a Modern Vállalkozások Programban résztvevő társaságok eszközeit tesztelve azt vizsgálja, hogy ...
2023. január 19-én tartotta meg alakuló ülését a Deregulációs Kerekasztal melynek ülésein a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra is képviseli tagjai érdekeit. A Deregulációs Kerekasztal 2023. március 13-án tartotta első ülését.
2022. június 8-án Székesfehérváron tartották az Országos Vállalkozói Mentorprogram legújabb, fenntarthatósági szemléletformálást célzó alprogramjának ünnepélyes nyitórendezvényét.
DJP–MKIK állandó munkacsoport alakult: cél, hogy a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások a digitális élmezőnybe kerüljenek
X public.szechenyi.title