AA

Vállalati pandémiás jógyakorlatok felmérése - online kérdőív

2021. július 13.

Vállalati pandémiás jógyakorlatok felmérése - online kérdőív

 
 
Tisztelt Vállalkozó!
 
A COVID-19 járvány lehetséges további hullámainak megelőzése, illetve (bekövetkezésük esetén azok) hatékony kezelése érdekében stratégiai fontosságú, hogy a hazai vállalatok megismerjék és implementálják azokat a vállalati pandémiás jógyakorlatokat, amelyek a járvány korábbi hullámaiban eredményesnek bizonyultak a járvány terjedésének megakadályozásában. Ez hozzájárulhat ugyanis ahhoz, hogy egy esetleges negyedik hullám esetén minél kevesebb korlátozó intézkedés bevezetése váljon indokolttá.

E cél elérése érdekében, az Innovációs és Technológiai Minisztériumban előkészítésre került egy a vállalati pandémiás jógyakorlatok felmérésére irányuló online kérdőív. A kérdőív célja, hogy összegyűjtsék, majd – a 2020 nyarán publikált Vállalati Fehérkönyv kiegészítéseként – strukturált, informatív formában megosszák a hazai vállalatokkal a pandémia 3. hulláma által okozott károk mérséklését célzó vállalati jógyakorlatokat.


A kérdőív a következő linken keresztül érhető el: http://evasys.sote.hu/evasys/online.php (jelszó: COVID19)


A fenti megoldás mellett a kérdőív a mellékelt QR kód segítségével tableten / iPaden is kitölthető.
A kérdőív kitöltése ~30-40 percet vesz igénybe vállalkozásonként.


Kérjük szíves közreműködésüket az online kérdőív kitöltésének népszerűsítésében tagvállalataik körében.

 

Köszönettel és üdvözlettel,
Dr. György László államtitkár

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
X public.szechenyi.title