AA

Brüsszeli Nemzetközi Repülőtér: 99%-os utasszám csökkenés májusban

2020. június 17.

A koronavírus-válság májusban is súlyos hatással volt a brüsszeli repülőtér utasforgalmára, az elmúlt hónapban ugyanis mindösszesen 22.113 utas érkezett vagy szállt át a brüsszeli repülőtéren, alapvetően nem turisztikai célból és/vagy hazatelepítés céljából, ami 99% -os visszaesést mutat 2019 májusához képest. A Brussels Airport június 15-től nyit meg újból a nagyközönség előtt és a nyári hónapokban már a desztinációk széles választékát kínálja majd. A Swissport közelmúltbeli csődje ellenére az összes csomagokkal és földi szolgáltatással kapcsolatos műveletet a repülőtérre repülő légitársaságok és az Aviapartner együttműködésével hajtják majd végre.

 

Június 15-től kezdődően 19 légitársaság 36 közvetlen célállomásra kínál utazást, legtöbbjük Európába. Nyaralási úti célok, mint pl. Alicante, Catania, Faro, Lisszabon, Isztambul, Nizza vagy Nápoly és Athén, de városi utazási és / vagy üzleti célpontok is szerepelnek a listán, mint például Berlin, Róma, Bécs, Zürich, Dublin vagy Budapest. A repülőtérről Európán kívül Tel Avivba, Montreálba, Abu Dhabiba és Pekingbe is lehet repülni.

 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
X public.szechenyi.title