AA

Üzletek átvevőpontként történő üzemeltetése

2021. március 18.

Tisztelt Vállalkozók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ, az Operatív Törzs Ügyeleti Központja (Belügyminisztérium) és a Miniszterelnökség egyöntetű állásfoglalása alapján azokban az üzletekben, amelyek a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) kormányrendelet értelmében zárva tartásra kötelezettek nem működhetnek „átvevőpontként”.


Az online megvásárolt termékeket személyesen átvenni, csak olyan üzletekben lehet, amelyek a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló kormányrendelet szerint nyitva tarthatnak.


Csomagküldő szolgáltatás keretében (online, vagy például telefonon) rendelt terméket a bezárásra kötelezett üzlet (épület, épületrész) területén kívül a hozzátartozó parkolóban, vagy bejárata, raktára előtt sem lehet a vásárlónak személyesen átadni.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title