AA

Bahreini delegáció az MKIK-ban

2024. január 29.

Dr. Parragh László elnök fogadta hivatalában Khalid Mohamed Yusuf Najib-ot, a Bahreini Kereskedelmi és Iparkamara (BCCI) általános alelnökét 2024. január 29-én. 

Az alelnököt elkísérte a megbeszélésre Ibrahim Ali Al Tamimi, a BCCI kommunikációs vezérigazgató-helyettese, valamint Mahmood Alam protokollvezető. 
Magyar oldalról Garamvölgyi Balázs, Magyarország bahreini tiszteletbeli konzulja, Pálmay Flóra nemzetközi igazgató és Béres László területért felelős referens vettek részt. A találkozón Parragh László részletes tájékoztatást nyújtott a kamarai rendszerről, ahol beszélt a szakképzésről, a Választottbíróságról, a Széchenyi Kártya Programról, valamint a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet munkájáról. Ezután a felek megvitatták a két ország közötti gazdasági és üzleti együttműködési lehetőségeket, és a magyar fél javaslatot tett a két kamara közötti együttműködés elmélyítésére. A bahreini fél kifejezte nyitottságát a szervezeteink közötti együttműködési megállapodás aláírására, mely előremozdíthatja a két ország vállalkozói közti kooperációt, növelve ezzel a kétoldalú befektetéseket és az áruforgalmat.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A konferencia célja, hogy tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.
X public.szechenyi.title