AA

Elindult a Vállalkozói Piactér

2020. május 25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által kialakított Vállalkozói Piactér célja, hogy segítse a vállalkozások működését, valamint élénkítse és támogassa a cégek közötti üzleti kapcsolatokat. A Vállalkozói Piactér létrehozásával kívánunk ingyenes lehetőséget biztosítani a vállalkozások számára szabad kapacitásaik, illetve termékeik, szolgáltatásaik megjelenítésére, ezzel is segítve üzleti tevékenységük működését a megváltozott gazdasági helyzetben is.

A vállalkozások által felkínált termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó/felajánló által megadott „Kapcsolattartó adatok”-ban megadott elérhetőségeken van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felület a vállalkozások közötti kapcsolat létrejöttét hivatott elősegíteni, az adás-vétel nem itt történik. Továbbá ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon felajánlott termék, szolgáltatás, illetve szabad kapacitás vonatkozásában, továbbá az ezek alapján létrejövő szerződésekkel kapcsolatban. Így különösen a termékek minőségéért, biztonságáért, jogszabályi megfelelőségéért, a termékek, szolgáltatások ellenőrzéséért, vagy a Felajánló teljesítéséért.

Vállalkozói Piactér

 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title