AA

ÉVOSZ ülés az MKIK-ban

2022. október 03.

ÉVOSZ ülés az MKIK-ban

2022. szeptember 28-án az MKIK Építésgazdasági Kollégiuma az ÉVOSZ Elnökségével közös ülést tartott. A nagyszámú érdeklődőt dr. Parragh László, az MKIK elnöke és Koji László az MKIK Építésgazdasági Kollégiuma, valamint az ÉVOSZ elnöke köszöntötte, majd napirend szerint megkezdődött a munka. Az Építési és Beruházási Minisztérium miniszterhelyettese, Csepreghy Nándor, majd az ÉMB miniszteri biztosa Dányi Gábor tájékoztatást adott az Állami Építési Beruházások Kerettörvényének Koncepciójáról. A minisztérium képviseletében részt vett az ülésen dr. Juhász Tünde közigazgatási államtitkár, Határ Renáta helyettes államtitkár, dr. Bartal Tamás helyettes államtitkár, Katona Gábor helyettes államtitkár, Kákonyi Helga főosztályvezető, valamint Kozma Dávid és Peller Péter kabinetfőnökök. Az ülés folytatásaként Rigó Csaba Balázs a Gazdasági Versenyhivatal elnöke tájékoztatást adott az építésgazdaságot érintő versenyfelügyeleti tapasztalatokról. Az ülésen jelent volt a GVH főtitkára dr. Sipos Attila is.

 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Az alábbi linken elérhető a CSMKIK tájékoztató anyaga, amely az „Egyes szakmák egészségügyi kizáró vagy korlátozó tényezőit” foglalja össze.
A Soproni Egyetem, az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.,valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara koordinálásával működő Fa és Bútoripari Ágazati Készségtanács együttműködési megállapodást kötött.