AA

Hírek

Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
A Nyugat-Dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége 2024. március 20-án Regionális Gazdasági Fórumot tartott a Sopronbánfalvi Karmelita Kolostorban.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 16-22. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Dél-Koreába, Szöulba.
A német ipari és kereskedelmi kamarák a hagyományos év eleji konjunktúra-felmérés során az idén is elkészítették a nemzetközi kapcsolatokban aktív iparvállalatok külföldi beruházási tevékenysége elemzését.
Március első hetében minden más gazdasági előrejelzést készítő intézményhez hasonlóan két mértékadó kutatói műhely szintén lefelé módosította a német gazdaság ez évi fejlődésére vonatkozó prognózisát.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarával együttműködésben magyar-svájci üzleti webináriumot szervezett 2024 március 20-án.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 21-24. között közösségi kiállítási standot szervez támogatott kiállítói vagy vásárlátogatói részvételi lehetőséggel a belgrádi Nemzetközi Technika Vásárra.
X public.szechenyi.title