AA

Megbeszélés a békéltető testületekkel

2022. szeptember 12.

2022. szeptember 8-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra székházában az Igazságügyi Minisztérium Alkotmányjogi Jogalkotásért és Fogyasztóvédelemért Felelős helyettes államtitkára dr. Kupecki Nóra szakmai egyeztetést tartott a békéltető testületi elnökökkel a fogyasztóvédelem aktuális kérdéseiről és új kihívásairól.

A fogyasztóvédelmi területen az idei év jelentős változást hozott, mivel az Innovációs és Technológiai Minisztérium alá tartozó Helyettes Államtitkárság helyett az Igazságügyi Minisztérium látja el a továbbiakban a feladatokat, ezért a résztvevők örömmel fogadták a személyes jelenléttel szervezett találkozót.

Az egyeztetés során szóba került többek között az új fogyasztóvédelmi politika és a békéltető testületek szerepe az új kormányzati struktúrában, illetve a békéltető testületi elnökök is megosztották helyettes államititkár Asszonnyal a békéltető testületi eljárás során szerzett tapasztalataikat és javaslatokat tettek a munkájukat értintő jogszabályok módosítására is.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
X public.szechenyi.title