AA

Megnyitotta az új gazdasági évet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Díjakat is átadtak

2023. január 25.

Parragh László, az MKIK elnöke a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitó rendezvényén átfogó előadást tartott a magyar gazdaság helyzetéről, az előtte álló kihívásokról, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozások érdekében tett erőfeszítéseinek eredményéről.
 

Megnyitotta az új gazdasági évet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Díjakat is átadtak
 

A kétútközi Graefl-Majorban tartotta meg az idei gazdasági évnyitóját a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szerdán, ahol a megye gazdaságának teljes spektruma képviseltette magát. Az évnyitó központi témája az energiagazdálkodás volt, mint elhangzott a gazdaság reorganizációja szükséges. Az eseményen átadásra kerültek a kamarai díjak, a Zöld Gazdaságért Díjak, a Mestervizsga bizottság elnöki kinevezések és a Korrekt Partner Védjegyek.
 

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke elmondta, a legtöbb kérdés az elmúlt időszakban az energiagazdálkodáshoz kapcsolódott. Alkalmazkodás figyelhető meg a gazdaság szereplőinél az új kihívásokkal szemben.

Parragh László kiemelte azt is, idén kis növekedésre számít a gazdaságban, valamint azzal, hogy az infláció az első félévben ér a csúcsra és továbbra is marad a nagy munkaerő kereslet. Kiemelte a jelenlegi gazdasági helyzetben reorganizációra van szükség, hogy a cégek a piacon előnyre tegyenek szert.

Az eseményen előadást tartott még Ifj. Chikán Attila ALTEO Nyrt vezérigazgatója a hazai energiapolitikáról, várható jövőképről.

 

Videós beszámoló:
https://www.youtube.com/watch?v=0ZxjwCao54s

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
X public.szechenyi.title