AA

Szakma Sztár Fesztivál 2022 – Parlamenti ünnepség

2022. július 07.

Szakma Sztár Fesztivál 2022 – Parlamenti ünnepség

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal szervezte meg a Szakma Sztár Fesztivál keretében az országos szakmai versenyek döntőit, amelyen 86 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek.

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés, ezen belül a szakképesítések népszerűsítése, bemutatása mellett, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny, valamint az Ipar 4.0 verseny díjazottjait július 6-án a Parlamentben köszöntötte Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, az elismerő okleveleket Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, György László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára és Pölöskei Gáborné, szakképzésért felelős helyettes államtitkár adták át.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title