AA

Hírek

Az MKIK a Budapesti Algériai Nagykövetséggel együttműködésben Magyar-Algériai Üzleti Tanács ülést és kerekasztal-megbeszélést szervezett 2022. február 9-én Algéria agrár- és vidékfejlesztési miniszterének magyarországi látogatásának alkalmából.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint az Emírségeki Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének (FCCIUAE) gondozásában megalakult a Magyar-Emírségeki Üzleti Tanács, melynek első plenáris ülésére a 2022. november 15-én került sor.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata, a Due Diligence Helpdesk és az INSTEX közreműködésével 2021. június 30-án online üzleti szemináriumot szervezett „Hogyan kereskedjünk Iránnal?” címmel.
"A Due Diligence Helpdesk on EU Sanctions for EU SMEs dealing with Iran" egy fontos támogatási eszköz az Iránt célzó üzleti projektek számára
Egyiptom gazdasági helyzetéről és üzleti lehetőségekről, illetve tapasztalatokról szóló webinárium megrendezésére került sor a reláció iránt érdeklődő vállalatok részvételével a Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozat szervezésében.
Az MKIK szervezésében és Magyarország Abu -Dzabi Nagykövetségének együttműködésében 26 tagú üzletember-delegáció utazott Dubajba.
2018. június 25-én az MKIK Közel-Kelet és Észak-Afrikai Tagozata 30 fő részvételével közgyűlést tartott Budapesten.
X public.szechenyi.title