AA

EuroSkills Gdansk 2023

2023. szeptember 07.

EuroSkills Gdansk 2023


Elkezdődött a EuroSkills 2023 Európa-bajnokság a lengyelországi Gdanskban. A versenyen 22 versenyszámban 26 tehetséges magyar fiatal indul, akik szeptember 5-9. között Európa legjobb szakembereivel mérik össze szakmai tudásukat. A magyar versenyzők részvételét a WorldSkills és a EuroSkills nemzetközi szakmai versenyeken a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezi, továbbá koordinálja a részvétellel kapcsolatos, hazai, előkészítő tevékenységeket, illetve elősegíti a versenyeken való sikeres részvételt. Szakmai támogatókkal együttműködve, a szakmák kiváló szakembereinek irányításával biztosítja a versenyzők szakmai felkészítését az eredményes szereplés érdekében.

Mindig frissülő információk: https://www.facebook.com/worldskillshungary

 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
2024. július 18-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Központi Statisztikai Hivatal jelentős együttműködési megállapodást kötött, amely célja a Magyarországon működő vállalkozások versenyképességének javítása és a vállalkozások széleskörű ...
X public.szechenyi.title