AA

Magyar-svájci üzleti webinárium 2024. március 20-án

2024. március 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarával együttműködésben magyar-svájci üzleti webináriumot szervezett 2024 március 20-án.

Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnöke, valamint Lipovecz Júlia a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara igazgatója köszöntötték a résztvevőket, majd Piszter Csaba külgazdasági attasé, Magyarország Berni Nagykövetségéről adott tájékoztatást Svájci gazdasági helyzetképéről és a kétoldalú üzleti kapcsolatokról.

Ezt követően Wohl Gönczi Anna, ügyvéd, az Advokatur Wohl Gönczi képviseletében, valamint Georg Johann Wohl a STAIGER Rechtsanwälte AG ügyvédje szolgáltak gyakorlati jó tanácsokkal a svájci piacra lépés és az üzletkötés jogi vonatkozásairól.

Végezetül Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnöke osztotta meg vállalati tapasztalatait a kommunikáció, a szerződéskötés, valamint a megrendelő általi finanszírozás terén Svájcban.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdések feltevésére a fórum előadóihoz.

 

Az előadók által eddig rendelkezésre bocsátott prezentációkat az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
X public.szechenyi.title