AA

Megjelent a MAGYAR nyelvű INCOTERMS® 2020 kiadvány

2022. június 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) gondozásában megjelent az International Chamber of Commerce (ICC) frissített nemzetközi kereskedelmi szokványgyűjteménye, az Incoterms® 2020 kiadvány magyar nyelven.

Az Incoterms® szabályok meghatározzák a vevők és az eladók fontos kötelezettségeit az adásvételi szerződések szerinti áruszállítással kapcsolatban. Ezek az irányadó szabályok határozzák meg, hogy a költségek és a kockázatok, hogyan oszlanak meg a felek között. Az Incoterms® szabályokat rendszeresen beépítik az áruk adásvételéről szóló szerződésekbe világszerte, és a mindennapi kereskedelmi nyelvezet részévé váltak. Az Incoterms® 2020 a 11 Incoterms® kereskedelmi klauzula használatára vonatkozó ICC-szabályokat tartalmazza. Figyelembe veszi a kereskedelemi gyakorlatban bekövetkezett legújabb fejleményeket, és úgy aktualizálja a szabályokat, hogy azok jobban érthetőek és könnyebben használhatóak legyenek.

A magyar nyelvű kiadvány ára (díjbekérő alapján): 15.500,- Ft + 5% ÁFA, azaz bruttó: 16.275,- Ft/db

A kiadványt a csatolt megrendelőlap kitöltésével lehet megrendelni, amely alapján a megadott e-mail címre díjbekérőt küldünk.

A kiadvány az ellenérték – MKIK-hoz történő – beérkezése után postázható (postaköltség: 565,- Ft + 27% ÁFA, azaz 718,- Ft/db), illetve - előre egyeztetett időpontban a megrendelőlapon feltüntetett kontakttól - személyesen átvehető.

A kitöltött megrendelőlapot a nemzetkozi@mkik.hu e-mail címre kérjük megküldeni.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A 180 egyetemi közgazdász körében végzett közös felmérésben az egyetemi professzorok az iskolai osztályzás szerint „még elégséges” jelzővel osztályozták a német gazdaság telephelyi feltételeit.
X public.szechenyi.title