AA

Üzbég kamarai delegáció látogatása az MKIK-ban

2021. február 19.

Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Tényiné Stark Mária nemzetközi igazgató és Rév András, az MKIK Nemzetközi Kollégiumának alelnöke a kamarában fogadta és megbeszélést tartott a Magyarországon hivatalos úton tartózkodó Adkham Ikramovval, az Üzbég Kereskedelmi és Iparkamara elnökével, Farizshokh Usmanov alelnökkel és Zsoldaszov Damir Rauazsoviccsal, a Karakalpakstani Köztársaság Kereskedelmi és Iparkamarájának vezetőjével. Az egyeztetés során a felek bemutatták a két ország kamaráinak működését és sajátosságait, valamint tárgyaltak a jövőbeli együttműködés szorosabbra fűzéséről és lehetséges területeiről.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A nagy nemzetközi szervezetek és a hazai kutatói műhelyek előrejelzései szerint a német gazdaság továbbra sem lépett az élénkülés útjára. A helyben járással kapcsolatos véleményeket a gazdaság szereplői körében végzett felmérés eredményei is megerősítik.
X public.szechenyi.title