AA

A Fa és Bútoripari ÁKT kiemelten támogatja a szakembereket

2023. szeptember 28.

Soproni Egyetem, az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.,valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara koordinálásával működő Fa és Bútoripari Ágazati Készségtanács együttműködési megállapodást kötött. Ennek célja a faipari szakemberképzés támogatása és fejlesztése, valamint a vállalatokkal és szakmai szervezetekkel való közös munka elősegítése. A kooperáció keretében többek között továbbképzési programokat dolgoznak ki, támogatják a fenntarthatóság és a hulladékgazdálkodás elveit, és összehangolják a pályaorientációs tevékenységeket. 

 

A Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kara az együttműködés koordinátora, az IKK Zrt. a képzést folytató szakképző intézmények bevonását és szakmai felügyeletét vállalja, míg az Ágazati Készségtanács a vállalkozói oldal képviseletével a versenyszférát kapcsolja be. A megállapodás határozatlan időtartamra jött létre.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Elkészült az MKIK Közgazdasági Igazgatóságának 2023/III. negyedéves Gazdasági Tájékoztatója.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!