AA

A WorldSkils Lyon 2024 ünnepélyes záróceremóniája

2024. szeptember 26.

Ünnepélyes keretek között vehettek át elismerő oklevelet a WorldSkills Lyon 2024 világbajnokságon kiemelkedő eredményt elérő magyar csapat tagjai. Az okleveleket dr. Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és dr. Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter adta át a fiatal szakembereknek, szakértőknek, team leadereknek és a delegáltaknak. A rendezvényen Hajas László 10 éves szakértői munkájáért elnöki aranyérem kitüntetésben, Weiszenburger Dóra 10 éves munkájáért elnöki elismerésben részesült. Továbbá emléklapot vehettek át a szakmai támogatók, ezzel megköszönve hozzájárulásukat a versenyzők eredményes felkészüléséhez.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A magyar soros elnökség félévében 2024. szeptember 25-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara adott otthont az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége elnökségi ülésének.
2024 II. negyedévében a magyar GDP 1,5%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, míg az előző negyedévhez képest 0,2%-os növekedést regisztráltak, ami a gazdasági stagnálás végét jelzi. A növekedést főként a piaci szolgáltatások húzták ...
X public.szechenyi.title